lördag 4 april 2009

Det skrivna ordet.

Nu har sambon åkt till Orsa för pingisspelande hela helgen. Han åkte för ungefär en timme sen och jag känner mej redan lite ensam, trots att vi är fyra personer här hemma.

Igår gick jag igenom min Spraymejl. Jag har inte använt den på ungefär ett år. Närmare 3000 olästa mejl hade jag att kika på. Och jo, visst var det en del intressant. Mellandagsrea på Babyshop, vinn en ny bil, nyinkomna varor på den och den webshopen, Elin! Du har kommit till final oxå en hel del viagrareklam. Några mejl hade jag ändå fått från fysiska personer, men inte en rad komponerad speciellt till mej. Mejl med det intresseväckande namnet "VB:" och några "GOD JUL!" som skickades till hela adressböcker.

Nu har jag min hotmail men där får jag mest Traderamejl. Det närmaste kompismejl jag får kommer från facebook. Då och då ramlar det trots allt ner nåt rejält att läsa från mina bästisar.

När sambon trots allt är borta en helg kan jag se fram emot något lite längre sms. Han har lite svårt med det nu för tiden. Det blir såna där kärleksfulla sms såsom: "Nej." Eller det gulliga: "Har du ringt boxer?" Det är kärlek det.

Inga kommentarer: